Laat u overtuigen voor houtskeletbouw

Schendelbeke

Tuinwerken Jonckers - HoutskeletbouwMet het isoleren tijdens algemene dakwerken en bij Gyprocwerken helpt Dakwerken Marc Straetmans u reeds bij het inperken van uw energiefactuur. De veelzijdige aannemer uit Schendelbeke denkt zelfs nog een stap verder door het aanbieden van houtskeletbouw. Met deze bouwstijl zet u helemaal de stap naar energiezuinig wonen.

Bouwen met hout

Hout is door zijn structuur het beste materiaal om energiezuinig mee te bouwen. Het is de toekomst voor ecologisch wonen dankzij de sterke prestaties op energiezuinigheid. Bij hout denkt u in de eerste plaats aan een landelijke stijl, maar het is eveneens mogelijk om een moderne of een klassieke woning te bouwen op basis van de wandopbouw.

Vele troeven

Maak gerust een afspraak met Marc Straetmans om de voordelen van het bouwsysteem te bespreken. U ervaart enkele interessante troeven zoals:

  • goed isolerend, ook tegen geluid
  • snel op te bouwen
  • vele mogelijkheden voor de opbouw
  • luchtdicht
  • energiezuinig

Bouwen en afwerken

Dankzij de snelle bouwmethode en vlotte afwerkingsmogelijkheden door één aannemer, Dakwerken Marc Straetmans, zal u vlug van het unieke wooncomfort van een houtskeletbouw kunnen genieten. De firma regelt na de bouw immers ook de verdere afwerking door bijvoorbeeld Gyproc te plaatsen waar nodig en door de daken weerbestendig te plaatsen.

Contact

Zoek niet langer naar een geschikt bedrijf voor uw houtskeletbouw. In Schendelbeke doet u meteen een beroep op de expertise van Dakwerken Marc Straetmans. Laat u onmiddellijk adviseren.