Voor uw dakgoten en andere zinkwerken

Bij Dakwerken Straetmans kan u terecht voor een breed pallet aan diensten, waaronder ook alle mogelijke opdrachten met betrekking tot zink- en koperwerken aan uw woning. Met behulp van deze materialen zorgen we voor kwaliteitsvolle dakgoten en regenpijpen. Dankzij het sterke materiaal is uw dakgoot of regenpijp stevig bestand tegen de weersomstandigheden, water en wind. Zo gaan onze zinkwerken jarenlang mee, en hoeft u pas na ruim een decennium aan een renovatie te denken.

Wanneer u ons belt voor de aanleg van een nieuwe dakgoot of de renovatie van een oud exemplaar, komen wij natuurlijk eerst langs om alles met u te bespreken. Als u ons dan groen licht geeft, beginnen we met de opmetingen. Vervolgens wordt alles op maat geplooid en gaan we over tot de plaatsing van A tot Z. Die plaatsing gebeurt altijd met de nodige efficiëntie, zodat u zo weinig mogelijk last ondervindt van de werken.

Zit u nog met vragen of wil u een gratis en vrijblijvende offerte voor de uit te voeren werken? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.


Aalstsesteenweg 97
9506 Geraardsbergen - Belgiƫ
Email: marc.straetmans@hotmail.com

0472 95 52 49